930X122 MAIA

alegeri

GENTEA ÎI DĂ REPLICA LUI PENDIUC: „EXCLUS”!

Preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, ne-a declarat că este exclusă fraudarea alegerilor de duminică pentru funcția de primar al municipiului, după cum suspicionează primarul în funcție Tudor Pendiuc.

Citiți și: Pitești: Un șofer care se dădea mare cu scârțâit de roți a rămas pieton

„Nici nu se pune problema de aşa ceva! Eu am procesele verbale de la secţiile de votare şi sunt corecte! Am văzut că domnul primar invocă inadvertenţe la secţia 20, acolo unde dumnealui ar fi avut pe un proces verbal doar 9 voturi. Exclus!!! Eu am procesul verbal final de la secţia 20 şi apare clar că domnul primar are 129 de voturi, deci nu i le-a luat nimeni. Nici nu aş fi primit un proces verbal în care primarul Pendiuc ar fi avut atât de puţine voturi!

Eu ştiu ce s-a întâmplat. După ce s-au întocmit procesele verbale, preşedintele secţiei le-a dictat reprezentanţilor partidelor scorurile obţinute. La ora 3 dimineaţa, pe fondul oboselii, o fi fost cineva care a notat greşit. Noi nici nu am primit procesele verbale la partid până când acestea nu au fost corectate conform Biroului Electoral.”, ne-a precizat Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești: Oamenii, interesați de anveloparea blocurilor cu fonduri nerambursabile

Despre acuzațiile lui Tudor Pendiuc, aici: http://epitesti.ro/politic/exclusiv-pendiuc-face-denunt-la-dna-update/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Diaconu Gabriel spune:

    Nimeni in Pitesti nu se astepta ca Pendiuc sa piarda alegerile. Pendiuc se identifica cu Pitestiul. Pendiuc a fost primar din 1992. Pana in anul 2000 inclusiv a fost ales pe listele PD. In acea vreme candidatii PSD la primarie aveau niste scoruri ridicole (7% etc.). Prin faptul ca a trecut la PSD, Pendiuc a ajutat foarte mult PSDul, care acum isi bate joc de el si ii fura voturile. Majoritatea pitestenilor au o parere buna despre Pendiuc. E imposibil ca Ionica, de la PSD sa fie pe primul loc. Probabil ordinea e cea anuntata de dna Barata la CurierTV Pitesti in noaptea alegerilor, pe surse, locul 1 -Pendiuc, locul 2 – Sofianu (PNL). Desi e anchetat de DNA pt Publitrans, eu nu sunt de acord ca Pendiuc sa fie furat la voturi de catre Ionica, care nu va scapa nici el. Eu o sa ies in strada pentru Pendiuc, chiar daca nu am votat cu el la precedentele alegeri, pentru ca niciodata nu am votat PSDul. DE CE SA FIE FURAT PENDIUC?!?

New Profesional Consult 570×90