New Profesional Consult 930 x 122

gerea

ANDREI_GEREA_CONFERINTA_DE_PRESA_USL

Gerea îl pasează pe Nicolescu la PSD-iști

Luna trecută, deputatul PNL Theodor Nicolescu l-a interpelat în scris pe ministrul Economiei, Andrei Gerea, care îi este coleg de partid în Argeș. Nicolescu i-a reclamat ministrului că din cauza traficului intens către un punct de lucru al OMV Petrom un drum local din comuna argeșeană Vedea s-a deteriorat.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

„Rog ca ministerul pe care îl conduceți, care deține în numele statului român un pachet de 20, 6% din titlurile Petrom, să facă demersuri către reprezentanții săi în conducerea OMV Petrom pentru a analiza această problemă și pentru a identifica în scurt timp soluțiile pentru rezolvarea ei”, i-a cerut Theodor Nicolescu ministrului Gerea.

A venit și răspunsul. Colegul său, la rândul lui deputat de Argeș, l-a „pasat” către Constantin Niță, ministrul delegat pentru Energie. Andrei Gerea i-a explicat în scris lui Nicolescu că rezolvarea problemei pe care i-a semnalat-o intră în atribuțiile Departamentului pentru Energie condus de PSD-istul Niță, departament care, totuși, este parte a Ministerului Economiei.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90