Donaris 930 x 122

campulung

Gheorghe Ialomițianu, în Câmpulung: „Mircea Andrei a greșit amarnic față de PDL”

Gheorghe Ialomiţianu, vicepreședinte PDL și fost ministru al Finanțelor Publice, a susţinut astăzi, alături de liderul democrat-liberalilor argeșeni, Cătălin Teodorescu, o conferinţă de presă la sediul PDL Câmpulung-Muscel.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

„Proiectul de buget pentru anul 2014 propus de USL este unul al sărăcirii românilor, construit pe taxe şi impozite, dar şi un buget al dezmăţului electoral, deoarece banii vor fi împărţiţi pe criterii politice”, a declarat Ialomițianu. Fostul ministru şi-a exprimat dezacordul faţă de politica fiscală a Guvernului Ponta, afirmând că din cauza acesteia România se află pe primul loc în UE la creşterea preţurilor. „USL este duşmanul mediului de afaceri, tot ce face Guvernul este să impoziteze şi îmi pare rău că liberalii sunt acolo”, a spus vicepreședintele PDL.

În privința unificării dreptei politice, Gheorghe Ialomițianu a precizat că la alegerile europarlamentare “PDL va merge singur, dar îşi doreşte ca la alegerile prezidenţiale dreapta să susţină un singur candidat”. La rândul său, preşedintele PDL Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu, a declarat că “dreapta se va unifica în jurul PDL, iar în judeţul Argeş o alianţă cu liberalii, Mişcarea Populară şi Forţa Civică se poate realiza”.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Ialomiţianu a dorit să le mai comunice celor prezenţi că PDL Argeş este o filială apreciată la Bucureşti şi că s-a regenerat foarte repede după încercarea fostului ei lider, Mircea Andrei (acum șef al Mișcării pentru Argeș și Muscel), de a „racola” primarii democrat-liberali din județ. “Dacă mă întâlnesc cu Mircea Andrei, beau şi o cafea cu el, dar îi spun că a greşit amarnic faţă de partid, iar ce a spus, că nu a fost ascultat, este o minciună! A fost Colegiu Director şi nu a zis nimic. Supărarea lui a fost provocată de faptul că nu a fost ales în Biroul Permanent Naţional”, a declarat Gheorghe Ialomițianu. (Foto: gandul.info)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90