930 x122 grota rece

dezbatere

GRIJA PENTRU SĂNĂTATE A UMPLUT CASA SINDICATELOR DIN MIOVENI

Casa de Cultură a Sindicatelor din Mioveni a găzduit aseară dezbaterea cu tema „Grijă pentru sănătate”, organizată de deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Argeş.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

La dezbatere au participat sute de persoane, subiectul fiind unul de actualitate: „Prevenirea şi profilaxia bolilor specifice vârstelor a II-a şi a III-a”. Dezbaterea a fost moderată de doctorul Mihai Popescu, medic primar neurochirurg, care a făcut o prezentare a atacului vascular cerebral. Despre problemele legate de metabolism şi diabet a vorbit Adriana Tuţescu, medic primar pentru nutriţie şi diabet, iar despre bolile de inimă, Adrian Tase, medic primar cardiolog. La întâlnire au fost prezenţi şi primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, precum şi senatorul Şerban Valeca. Nu au lipsit nici primarii din localităţile situate în colegiul Mioveni. Demersul a fost iniţiat de Simona Bucura Oprescu și a reprezentat o consecință a întâlnirilor pe care parlamentarul le-a avut cu reprezentanţii din Mioveni ai asociaţiilor de pensionari.

Conform datelor furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, primele trei cauze de deces în lume sunt bolile cardio-vasculare, patologia tumorală (cancerele) şi accidentul vascular cerebral.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90