simona bucura oprescu

„Guvernele Orban și Cîțu au lăsat mii de agenți economici să intre în faliment și zeci de mii de români să intre în șomaj”

Comunicat de presă – PSD

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

„Guvernele Orban și Cîțu au lăsat mii de agenți economici să intre în faliment și zeci de mii de români să intre în șomaj”.

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, atrage atenția că Guvernele Orban și Cîțu au lăsat de izbeliște mediul de afaceri în pandemie, contribuind la creșterea șomajului și închiderea multor agenți economici.

Citiți și: „Toți românii trebuie să aibă acces la serviciile medicale!”

„Ei, da! România a depășit Afganistan și Congo la sprijinul acordat economiei în pandemie și acum este la egalitate cu… Swaziland și Mali!

Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs!

În rândul celor 191 de state pentru care FMI colectează date, România se află însă pe o poziție deloc onorantă, 107, la egalitate cu Eswatini (Swaziland) și Mali în privința ajutorului dat de stat firmelor în pandemie.

Iar dintre țările europene, doar Albania, Republica Moldova, Armenia și Belarus au acordat economiei mai puțină susținere în această perioadă.

Practic, Guvernele Orban și Cîțu au lăsat mii de agenți economici să intre în faliment și zeci de mii de români să intre în șomaj.

Iar premierul Cîțu continuă să fie rupt de realitate și raportează creștere economică și de venituri în condițiile în care puterea de cumpărare a românilor este în continuă scădere, inflația este la cote record, iar firmele se chinuiesc să își continue activitatea grav afectată de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus!”, afirmă Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Florin spune:

    Și guvernul PSD a făcut angajați care lucrează pe minim pe economie sclavi la pensie speciale și la salarile bugetarilor cu sporuri peste sporuri ,Mai aveați sa vă spuneți spor și pe aerul din birouri

  • Ionescu spune:

    Iar ai ieșit să cotcodăcești? Nu îți e rușine, chiar ne crezi proști? Cât rău ați făcut voi României, PSD-ul, și mai ai tupeu…?

  • Popescu spune:

    Ce preț plătește duduia per articol de o tot pupați în dos? Dar halatul cât e halatul? :)))


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441