Donaris 930 x 122

cristian gentea

„Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

„Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, întâlnire oficială cu președintele Consiliului Federal al R. F. Germania

Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș, primar al municipiului Pitești, afirmă că Guvernul demis Cîțu își bate joc de autoritățile locale și județene care nu sunt conduse de liberali care l-au susținut în cursa pentru șefia PNL!

„Am aflat cu profundă nemulțumire faptul că Guvernul Cîțu a alocat din fondul de rezervă sume uriașe de bani pentru primarii și președinții de CJ ai PNL care l-au făcut șef la partid, în timp ce administrațiile conduse de către PSD au primit sume infime în raport cu nevoile sau nu au primit niciun leu!

Citiți și: Medicul Remus Mihalcea, vești bune de la Câmpulung Muscel

De exemplu, municipiul Pitești, cea mai mare unitate administrativ-teritorială a județului Argeș, nu a primit niciun ban, deși este un municipiu cu cheltuieli uriașe care ar trebui să fie susținute, în parte, și de Guvern, conform legii!

Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic. Nu s-a ținut cont de tipul unității administrativ teritoriale, de mărime, de numărul de locuitori, de costurile efective, de angajamentele în derulare etc.

Este același Guvern care a impus autorităților locale luarea de măsuri pentru combaterea pandemiei, dar niciodată nu a asigurat și resursele necesare, așa cum s-a angajat.

Este același Guvern care a pus în cârca autorităților locale și județene cheltuieli uriașe, cum ar fi cele cu asistența socială, dar nu a dat măcar un leu pentru a le ajuta.

Din pricina acestui stil meschin de a conduce țara sunt multe primării care nu vor putea plăti facturile pentru școli, creșe, grădinițe ori nu au fonduri suficiente nici măcar pentru funcționare!

PSD cere tragerea la răspundere penală, pentru abuz în serviciu, a tuturor demnitarilor implicați în alocarea banilor din fondul de rezervă și va solicita anularea în Contencios Administrativ a hotărârii de guvern prin care au fost alocați discreționar banii către primării și consilii județene!”, declară Cristian Gentea.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Nicu Oprea spune:

    Vindeti acea toaleta publica de pe care ati irosit enorm,nu mai sifonati atatia bani pri FC ARGES si multe altele si o sa aveti bani destui.E prea saraca tara asta ca sa va sustina toate capriciile voastre si sa va uitati dsa mai si furati.Am sperat ca la nivelul d-voastra de pregatire intelectuala o sa faceti mai mult.Asteptari mari ,rezultate mediocre.

  • e spune:

    aha, dar cand erau „ai vostri” la butoane, era bine, nu?

570 X 90 CUMPANA 3