cristian gentea

„Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

„Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș, primar al municipiului Pitești, afirmă că Guvernul demis Cîțu își bate joc de autoritățile locale și județene care nu sunt conduse de liberali care l-au susținut în cursa pentru șefia PNL!

„Am aflat cu profundă nemulțumire faptul că Guvernul Cîțu a alocat din fondul de rezervă sume uriașe de bani pentru primarii și președinții de CJ ai PNL care l-au făcut șef la partid, în timp ce administrațiile conduse de către PSD au primit sume infime în raport cu nevoile sau nu au primit niciun leu!

Citiți și: Gentea le arată cine este șeful în Primărie lui Tofan și Chiriță!

De exemplu, municipiul Pitești, cea mai mare unitate administrativ-teritorială a județului Argeș, nu a primit niciun ban, deși este un municipiu cu cheltuieli uriașe care ar trebui să fie susținute, în parte, și de Guvern, conform legii!

Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic. Nu s-a ținut cont de tipul unității administrativ teritoriale, de mărime, de numărul de locuitori, de costurile efective, de angajamentele în derulare etc.

Este același Guvern care a impus autorităților locale luarea de măsuri pentru combaterea pandemiei, dar niciodată nu a asigurat și resursele necesare, așa cum s-a angajat.

Este același Guvern care a pus în cârca autorităților locale și județene cheltuieli uriașe, cum ar fi cele cu asistența socială, dar nu a dat măcar un leu pentru a le ajuta.

Din pricina acestui stil meschin de a conduce țara sunt multe primării care nu vor putea plăti facturile pentru școli, creșe, grădinițe ori nu au fonduri suficiente nici măcar pentru funcționare!

PSD cere tragerea la răspundere penală, pentru abuz în serviciu, a tuturor demnitarilor implicați în alocarea banilor din fondul de rezervă și va solicita anularea în Contencios Administrativ a hotărârii de guvern prin care au fost alocați discreționar banii către primării și consilii județene!”, declară Cristian Gentea.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Nicu Oprea spune:

    Vindeti acea toaleta publica de pe care ati irosit enorm,nu mai sifonati atatia bani pri FC ARGES si multe altele si o sa aveti bani destui.E prea saraca tara asta ca sa va sustina toate capriciile voastre si sa va uitati dsa mai si furati.Am sperat ca la nivelul d-voastra de pregatire intelectuala o sa faceti mai mult.Asteptari mari ,rezultate mediocre.

  • e spune:

    aha, dar cand erau „ai vostri” la butoane, era bine, nu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441