simona bucura oprescu

„Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor!”

Comunicat de presă – PSD Argeș.

Citiți și: „Cu credință cât un bob de muștar, cel mai mic grăunte de pe fața Pământului, putem muta munții!”

„Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor!”.

Refuzul guvernanților de dreapta de a aplica legea privind majorarea pensiilor ar putea fi urmat de o măsură la fel de cinică, avertizează deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Citiți și: „Guvernul Cîțu este un Guvern eșuat și toxic pentru România, așa încât trebuie să plece!”

 

„Astfel, Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor pe care îi amenință că vor fi obligați să dea banii înapoi la stat dacă pensiile lor au fost calculate greșit.

Cîțu a blocat majorarea punctului de pensie și a amânat recalcularea, iar acum îi aduce în pragul disperării pe bătrâni, cărora vrea să le ceară să returneze banii încasați în plus, până la momentul recalculării, deși legea în vigoare prevede că nu vor fi modificate pensiile în plată chiar dacă sunt mai mari decât cele stabilite după recalculare!

PSD va apăra în Parlament și în instanță drepturile vârstnicilor și cere coaliției de dreapta să înceteze această bătaie de joc!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Florin spune:

    Voi nu ați dus cu pensiile speciale și salarile bugetarilor ,la privat de nu sânt salariu de bugetar ,îmi bugetari vin la serviciu la 9 și la 13 pleacă acasă așa au fost învățați de PSD


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441