Donaris 930 x 122

guvern

GUVERNUL LUI DRAGNEA A CĂZUT ÎN PICIOARE

Guvernul lui Dragnea a căzut în picioare. Guvernul Dăncilă a trecut cu bine de prima moțiune de cenzură depusă în Parlament împotriva sa.

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

Inițiată de PNL și susţinută de USR şi PMP, moțiunea „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!” nu a întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi adoptată.

Doar 166 de parlamentari au votat pentru demiterea Guvernului (în condițiile în care pentru adoptarea moțiunii era nevoie de cel puțin 233 de voturi favorabile), iar 4 voturi au fost împotrivă. Parlamentarii PSD, ALDE și UDMR nu au participat la vot.

Citiți și: Exclusiv. Film incredibil la Pitești! De necrezut cine a venit să-l vadă!

În moțiune, care a fost supusă votului astăzi în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, Guvernul era criticat, printre altele, pentru „rata record a inflaţiei, creşterea ROBOR şi tentativa de subordonare politică a magistraţilor”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3