930 x122 grota rece

crin

IANI POPA S-A „SCOS”: CRIN ANTONESCU E DE VINĂ

Bulibășeala din PNL ulterioară alegerilor europarlamentare a fost mană cerească pentru Iani Popa. Scandalurile de la nivel central au acoperit rezultatele electorale proaste ale liberalilor argeșeni, iar Popa și-a păstrat funcția de președinte al filialei județene PNL.

Citiți și: Coteț, „gând rău” pentru Gentea. Iar Gorghiu „avertizează” jurnaliștii la conferință

Pe 15 iunie Delegația Permanentă Teritorială a partidului a votat o rezoluție de susținere a actualei conduceri a PNL Argeș, în ciuda rezultatelor catastrofale în alegerile pentru Parlamentul European (doar 10, 59%, adică locul 3, în spatele Partidului Democrat Liberal). Conducerea PNL Argeș nu și-a găsit nicio vină, arătând cu degetul către Crin Antonescu (încă președinte al Partidului Național Liberal în perioada alegerilor) și către ceilalți lideri centrali (dar nu și Iani a fost vicepreședinte?). Deși a trecut o lună de la adoptarea rezoluției, documentul integral, conținând și capitolul în care PNL Argeș aruncă responsabilitatea eșecului pe umerii lui Antonescu, a fost dat publicității de Iani Popa abia acum.

„Membrii Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Argeş au analizat rezultatele obţinute la alegerile din 25 mai 2014, concluzionând că acestea au fost direct afectate de deciziile greşite luate de Partidul Naţional Liberal la nivel central, de proasta comunicare în legătură cu ieşirea partidului de la guvernare şi cu ruperea Uniunii Social Liberale. De asemenea, rezultatele sunt consecinţa directă a eliminării nejustificate a domnului Mircea Diaconu de pe lista candidaţilor PNL pentru Parlamentul European, în condiţiile în care filiala Argeş l-a propus pe acesta candidat şi, cu susţinerea lui Crin Antonescu, acesta s-a aflat pe locul 6 pe lista de candidaţi, loc perfect eligibil.”, scrie în rezoluția Delegației Permanente a PNL Argeș adoptată acum o lună.

Citiți și: „Actor mărunt într-un scenariu prost. Face jocul altor personaje. Mască ipocrită!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3