930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

IANI POPA ŞI-A SCOS FIICA ŞI SOŢIA LA VOTARE

Senatorul Ion Popa, cunoscut mai mult sub numele de Iani, a votat astăzi la Şcoala Nr. 9 din cartierul piteștean Nord, alături de soţie și de fiica lor. Aceasta din urmă s-a aflat la prima ei apariţie publică într-un moment electoral.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Atât soţia, Dana, cât şi fiica, Atena Teodora, au mers la vot în culorile PNL, purtând ținute de culoare galbenă. Atena Teodora are 20 de ani şi a mai votat doar anul trecut. Ion Popa candidează pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş. „Am votat pentru schimbare. Piteştiul, dar şi Argeşul sunt în Cretacic din punct de vedere al dezvoltării, asta este părerea mea. De aceea este nevoie să schimbăm lucrurile la Consiliul Judeţean. Pentru Parlamentul European este simplu: am ales acei oameni care nu au denigrat România, care au făcut ceva pentru ţara lor, care ne-au reprezentat cu onoare, cu demnitate.”, a spus candidatul liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Ion Popa este la primul lui mandat de senator, după ce a ocupat până acum şi funcţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, subprefect şi prefect al judeţului.

Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3