New Profesional Consult 930 x 122

catalin teodorescu

ÎL VA ÎMBRĂȚIȘA IANI POPA ȘI PE CĂTĂLIN TEODORESCU?

În contextul discuţiilor de la nivel central privind iminenta fuziune dintre PNL şi PDL, astăzi a avut loc în sediul județean din Pitești al PNL Argeş prima conferinţă de presă comună a președinților celor două filiale. Senatorul Ion Popa (PNL) şi deputatul Cătălin Teodorescu (PDL) au spus că în cel mult şase luni se va realiza şi fuziunea și că reprezentarea în structurile de conducere va fi paritară (unu la unu). Până atunci cele două partide vor forma o alianţă (Alianţa Creştin Liberală). Teodorescu şi Popa vor fi copreşedinţi ai ACL Argeş.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

PDL a fuzionat şi cu Forţa Civică, partid în care se găseşte fostul liberal şi democrat-liberal Gheorghe Davidescu. De asemenea, Gabriel Bratu (consilier judeţean) cochetează cu FC. Cătălin Teodorescu a declarat că este nevoie ca Bratu să îşi clarifice cât mai repede poziţia, mai ales că se află în plin proces cu PDL, partid care… l-a exclus din rândurile lui. La rândul său, Ion Popa a afirmat că este posibil ca Gheorghe Davidescu să nu fie primit în noul partid care se va numi tot PNL.

În ceea ce priveşte funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, care este ocupată acum de liberalul Constantin Polexe, Popa a spus că i se pare firesc ca aceasta să rămână la PNL, deoarece este o funcţie aleasă. Asta în condiţiile în care PNL şi PDL au decis să facă opoziţie în Consiliul Judeţean! „PNL are cel mai mare grup de consilieri, după PSD. Dacă vrem o reprezentare a tuturor cetăţenilor, este firesc ca domnul Polexe să fie în continuare vicepreşedinte. Desigur PSD poate decide să îl schimbe din funcţie, dar nu ar fi normal. Trebuie să existe un echilibru în Consiliul Judeţean.”, a conchis liderul PNL Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Suntem curioși dacă noua construcție politică va conduce la o amiciție între Popa și Teodorescu la fel de puternică precum cea dintre Popa și Constantin Nicolescu (PSD), de pe vremea (foarte de curând apusă) când penelimea și pesedimea își făceau ochi dulci, evident tot pentru „binele țării” (vezi foto 2).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3