New Profesional Consult 930 x 122

Klemm

ÎNALT OFICIAL AMERICAN, AŞTEPTAT ÎN MIOVENI

Vineri, deputatul de Mioveni Simona Bucura Oprescu a participat la o întâlnire foarte importantă la sediul Amabasadei SUA din Bucureşti, ocazie cu care s-a întâlnit cu ambasadorul Hans Klemm.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Cu această ocazie, deputatul din Mioveni, care este vicepreşedinte al PSD Argeş, l-a invitat pe Hans Klemm să viziteze judeţul Argeş şi oraşul Mioveni. Conform Simonei Bucura Oprescu, acesta ar fi promis să onorează invitaţia.

„Dragi prieteni, am avut onoarea şi bucuria de a participa astăzi la o întâlnire cu Excelenţa Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii. A fost un dialog cu un schimb de idei interesant, bazat pe principii şi valori fundamentale cum sunt democraţia, lupta împotriva corupţiei, prosperitate. Cu această ocazie i-am prezentat domnului ambasador oportunităţile pe care Argeşul şi zona Mioveni le oferă, aducând în atenţie şi nevoia de deschidere, consultare şi viziune în materie legislativă.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

De asemenea, i-am adresat domnului ambasador – atât în nume personal, cât şi al domnului primar Ion Georgescu – invitaţia de a ne face onoarea de a vizita şi cunoaşte oraşul Mioveni şi de a construi o punte de cooperare pentru atragerea de investiţii americane în zona noastră! Mulţumesc celor de la Bussiness Woman şi îndeosebi domnului Alexandru Răducanu pentru excelenta organizare!
Domnule ambasador Klemm, vă mulţumim pentru promisiunea că ne veţi vizita! Vă aşteptăm cu drag în Argeş şi la Mioveni!”, se arată într-o postare pe contul personal de Facebook al deputatului Simona Bucura Oprescu.

 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90