Donaris 930 x 122

ion georgescu

ION GEORGESCU VA COORDONA ALEGERILE PSD ÎN ARGEȘ

Ion Georgescu, preşedintele executiv interimar al filialei județene a social-democraților și primar al orașului Mioveni, a fost desemnat să coordoneze organizarea și desfășurarea alegerilor din Argeş de pe data de 11 octombrie pentru desemnarea preşedintelui PSD la nivel naţional.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

20.185 de membri ai PSD Argeş sunt așteptați atunci la urnele care vor fi amplasate în special în sediile din localităţi ale partidului. Secţiile vor fi deschise între orele 8 și 20. La sediul din Pitești al PSD Argeş va exista un Birou Electoral, care va centraliza datele primite din teritoriu şi le va transmite mai departe, către Bucureşti.

Amintim că pentru funcția de președinte al PSD există un singur candidat: Liviu Dragnea. Ulterior alegerilor, pe 18 octombrie, PSD va avea Conferinţă Naţională, ocazie cu care vor fi validate rezultatele scrutinului intern. PSD Argeş va participa la Conferinţa Naţională cu 160 de delegați.

Citiți și: Decizie de ultim moment pentru edilul suspendat din Mioveni, Georgescu

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90