930 x122 grota rece

functii

ÎL CREDE CINEVA? ION POPA: „NU NE AGĂŢĂM DE FUNCŢII!”

Senatorul Ion Popa, preşedintele liberalilor argeșeni, a declarat astăzi că PNL nu ţine să aibă în continuare funcţii la nivelul instituţiilor deconcentrate din judeţ. Situaţia este, însă, diferită în ceea ce priveşte funcţiile alese.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Astfel, spune Popa, în Consiliul Local Piteşti, de exemplu, în momentul în care Mihai Oprescu, de la PSD, a plecat la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă locul său nu a fost luat de un pesedist, ci de un liberal, respectiv de profesorul Tiberiu Avrămescu, deoarece acesta din urmă a fost următorul pe lista USL. Şi acum din punct de vedere tehnic ar trebui să se procedeze la fel, consideră Ion Popa, astfel încât ruperea USL la nivel judeţean şi local poate fi considerată imposibilă.

„Am luat o decizie în cadrul Biroului Permanent Judeţean ca fiecare organizaţie să decidă cu cine face majorităţi. Va trebui să ne întâlnim şi cu foştii colegi din PSD pentru a vedea ce avem de făcut dacă apar situaţii de încetare a mandatului pentru unii aleşi. USL nu mai există la nivel judeţean, dar asta nu înseamnă că majorităţile deja formate vor fi rupte”, afirmă Ion Popa.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

În ceea ce priveşte funcţiile numite, respectiv cele de directori de instituţii deconcentrate, Popa precizează că nu le-a cerut liberalilor să îşi dea demisia deoarece mulţi directori au ocupat posturile prin concurs. „Noi am făcut nişte propuneri, dar componenta politică este redusă, pentru că nu au fost acceptate toate propunerile noastre. Dar asta nu înseamnă că ne agăţăm de funcţii, aşteptăm ca cei care le vor fi ierarhic superiori să ia deciziile care se impun”, declară președintele liberal, dând de înțeles că se așteaptă oricum ca directorii PNL să fie schimbaţi din posturi.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90