Donaris 930 x 122

europarlamentare

ION POPA RISCĂ SĂ FIE DEMIS DE LA CONDUCEREA PNL ARGEȘ

Alegerile europarlamentare riscă să fie un hop imposibil de trecut pentru senatorul Ion Popa (foto).

Citiți și: Argeș: Exclusiv. Valentin Deaconescu a trecut de la PNL, la PSD

Surse politice declară pentru ePitești că nu puțini dintre liberali se așteaptă ca în Argeș PNL să obțină un rezultat slab la scrutinul care va avea loc pe data de 25 mai. Oricum cu mult sub ținta de 25% pe care Crin Antonescu a stabilit-o ca scor general pentru partid. Sunt voci care spun că în Argeș liberalii vor obține sub 15% din sufragii, urmând să ajungă printre ultimele filiale PNL din punct de vedere al eficienței electorale. După înlocuirea surprinzătoare a deputatului de Pitești Andrei Gerea din funcția de ministru al Economiei, dar, mai ales, după ieșirea de la guvernare, în PNL Argeș ar exista, afirmă sursele noastre, o stare acută de demobilizare. Coroborată cu minusurile de organizare din localități, minusuri de care PNL Argeș suferă în mod „tradițional”, demobilizarea poate duce la un rezultat electoral foarte prost.

Sursele noastre susțin că în cazul, foarte probabil, al unui astfel de rezultat senatorul Ion Popa ar putea fi schimbat după europarlamentare din funcția de președinte al PNL Argeș. Schimbat de conducerea centrală a partidului. Dacă s-ar ajunge la această situație, lupta pentru supremație în PNL Argeș s-ar redeschide.

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90