930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

iani2

ION POPA ŞI-A ANUNŢAT CANDIDATURA PENTRU PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN

Senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a anunţat astăzi că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Postul este ocupat acum interimar de Florin Tecău, de la PSD, care s-a bucurat şi de sprijinul PNL pentru acest mandat.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Am discutat şi cu domnul preşedinte Crin Antonescu şi am convenit că este bine să anunţăm încă de pe acum, înainte de a începe procedurile legale, că voi candida. Este normal ca preşedintele de filială să îşi asume cea mai importantă candidatură, iar eu asta fac.”, declară Popa.

În ceea ce priveşte acuzaţiile apărute în ultima vreme din partea altor partide cum că „dreapta a ratat şansa de a avea un preşedinte la Consiliul Judeţean Argeș, chiar şi interimar”, Ion Popa ține să facă unele precizări: „Văd că vorbesc acum unii care în anul 2004, când preşedintele era ales de consilierii judeţeni, s-au încolonat în spatele domnului Constantin Nicolescu! Nu acum, ci în 2004 s-a ratat şansa dreptei! În plus, de când PP-DD este partid de dreapta? Noi nu suntem interesaţi de funcţiile obţinute pe sub masă, ci de funcţiile alese, pentru care vom intra în competiţie.” Amintim că data alegerilor anticipate pentru postul de președinte al Consiliului Județean Argeș încă nu a fost stabilită. Este posibil, însă, ca alegerile să aibă loc pe 25 mai, odată cu europarlamentarele.

Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3