EcoMoto 930×122

mioveni

L-AU AŞTEPTAT DEGEABA ÎN PITEŞTI! PREMIERUL MERGE DIRECT ÎN MIOVENI!

Premierul României, Victor Ponta, ar fi trebuit să viziteze astăzi, între orele 10 – 11, târgul „Toamna piteşteană” organizat de Primăria Piteşti în Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În acest sens, PSD Argeş a făcut mobilizare generală. În Piteşti îl aşteptau în această dimineaţă pe pemier – care candidează şi la preşedinţia ţării – primari, consilieri locali şi judeţeni, parlamentari şi membri simpli de partid aduşi cu maşinile în municipiu.

În ultima clipă, premierul i-a anunţat pe primarul Tudor Pendiuc – preşedinte al PSD Argeş – şi pe prefectul Mihi Oprescu că nu mai ajunge în Piteşti, ci merge direct în Mioveni. Membrii de partid au fost dezamăgiţi, dar au insistat să îl urmeze pe premier pe tot traseul stabilit pentru astăzi.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Ponta va vizita Uzina Dacia – unde va susţine şi o conferinţă de presă – iar apoi va merge în Curtea de Argeş, la mormântul regelui „Carol I”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3