930×122 CAPRA 5

diaconu

mircea_diaconu

LIBERALII ARGEŞENI VOR STRÂNGE SEMNĂTURI PENTRU MIRCEA DIACONU

Conducerea PNL Argeş a informat astăzi că îl va ajuta pe Mircea Diaconu să strângă semnăturile necesare ca să poată candida pentru Parlamentul European, asta deşi actorul a demisionat din partid.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Diaconu și-a dat demisia din PNL după ce partidul l-a „zburat” de pe lista candidaților săi pentru PE şi a anunţat că va candida ca independent, încercând, în acelaşi timp, să obţină şi o decizie favorabilă în justiție în „războiul” cu Agenția Națională de Integritate. El are nevoie de 100.000 de semnături de susţinere, iar liberalii argeşeni au anunţat, prin vocea liderului lor Ion Popa, că îl vor sprijini să le strângă.

Amintim că Mircera Diaconu a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, concluzie confirmată, definitiv și irevocabil, de Înalta Curte de Casație și Justiție. Actorul (originar din comuna musceleană Vlădești, fost senator de Argeș și fost membru al PNL Curtea de Argeș) se încăpățânează să candideze deși ANI a comunicat că, potrivit verdictului din justiție, acesta nu mai are dreptul să ocupe timp de 3 ani nicio funcție sau demnitate publică. Precizăm că Mircea Diaconu fusese propunerea PNL Argeș pentru lista de candidați liberali pentru europarlamentare.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3