New Profesional Consult 930 x 122

iohannis

LOVITURĂ DE TEATRU! IOHANNIS, ALES ILEGAL!

Lovitură de teatru pentru Klaus Iohannis. Decizia a fost luată de Tribunalul București.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Completul de judecată a stabilit că modificarea statutului partidului prin care Iohannis a putut candida și a fost ales președinte al PNL este ilegală, anunță realitatea.net. Vorbim despre derogarea de la regula privind vechimea în partid. Hotărârea vizează întreaga conducere nou aleasă a liberalilor. Precizăm, însă, că decizia Tribunalului București poate și sigur va fi atacată cu recurs la Curtea de Apel. În cazul în care după parcurgerea tuturor etapelor în justiție această hotărâre va rămâne neschimbată, Klaus Iohannis își va pierde funcția de președinte al PNL.

Amintim că decizia luată de Tribunal survine ca urmare a contestației depusă de primarul localității dâmbovițene Pucioasa, liberalul Dănuţ Bădău. Primarul a contestat la Tribunalul Bucureşti alegerea lui Iohannis în fruntea PNL, considerând că a fost încălcat statutul partidului.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90