Donaris 930 x 122

psd

Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

Remus Mihalcea: „Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc!”

Citiți și: Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila

Miniștrii USR de Sănătate sunt principalii vinovați pentru catastrofa sanitară în care se află cum România, afirmă deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, medic de profesie. „Ei aveau obligația să pregătească valul 4 al pandemiei, dar nu au făcut-o.

Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc! PSD nu va vota lista de miniștri propusă de către premierul desemnat Dacian Cioloș și cu atât mai puțin pe Ioana Mihăilă! Nu putem ignora faptul că nu sunt medicamente, iar din acest motiv în spitalele din România, mai ales în ATI-urile COVID, rata mortalității atinge cote înfiorătoare. Nu putem uita incendiile din spitale. În mandatele celor doi miniștri ai Sănătății de la USR-Plus au luat foc 8 spitale!

Citiți și: Procedurile de cadastrare se simplifică

Mii de oameni cu alte afecțiuni au murit din cauză că nu au avut acces la spitale și la tratamente! De asemenea, nu putem ignora faptul că s-a ajuns la situația medicală de acum pentru că încă de la început ministrul Sănătății Vlad Voiculescu s-a opus testării masive.”, declară Remus Mihalcea.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441