930 x122 grota rece

demisie

mircea_diaconu

MIRCEA DIACONU A DEMISIONAT DIN PNL! „CANDIDEZ INDEPENDENT!”

Actorul Mircea Diaconu a demisionat din PNL. Diaconu și-a prezentat în această dimineață demisia din Partidul Național Liberal, la PNL Curtea de Argeș, organizația în care era înscris.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Într-o declarație acordată în urmă cu puțin timp pentru ePitești, Mircea Diaconu a precizat că urmează să adune semnături ca să candideze ca independent în alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai.

Amintim că Biroul Politic Național al PNL a decis ieri să-l excludă pe Diaconu de pe lista candidaților liberali pentru Parlamentul European. Decizia a fost luată ca urmare a anunțului prin care Agenția Națională de Integritate a comunicat că Mircea Diaconu nu mai poate ocupa o funcție sau o demnitate publică în următoarea perioadă. ANI afirmă că acesta nu are dreptul să mai ocupe o funcție ori o demnitate publică până pe 19 iunie 2015 ca urmare a sentinței, definitive și irevocabile, dată în justiție într-un dosar care îl privește. Este vorba de dosarul de incompatibilitate. Agenția Națională de Integritate a concluzionat că Mircea Diaconu (originar din comuna musceleană Vlădești, fost parlamentar de Argeș și până azi membru al PNL Curtea de Argeș) s-a aflat în stare de incompatibilitate pentru că a ocupat simultan două funcții: senator și director de teatru. Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat ca întemeiat raportul ANI, printr-o hotărâre definitivă și irevocabilă.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90