930×122 CAPRA 5

femei

CORINA_CRETU_SI_SIMONA_BUCURA_OPRESCU

PSD ARE 13 FEMEI PE LISTA DE CANDIDAŢI PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

Alianţa PSD-UNPR-PC propune pentru alegerile europarlamentare o listă de candidaţi pe care se găsesc şi foarte multe femei. 13 dintre acestea provin din PSD.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

„Mă bucur că lista este deschisă de Corina Creţu, un om politic de mare valoare, iar acest lucru arată din plin recunoaşterea rolului pe care femeile îl joacă în partidul nostru şi în societate în general. De asemenea, pe locul doi se află Ecaterina Andronescu, un fost ministru excelent al Învăţământului şi, sunt sigură, un la fel de bun viitor europarlamentar. Pe o poziţie eligibilă, respectiv pe locul 7, se află Daciana Sârbu, fost deputat de Argeş, în prezent europarlamentar, iar pe locul 9 este Viorica Dăncilă, preşedinte al Organizaţiei de Femei Teleorman şi vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei, pentru ca pe locul 15 să o găsim pe Ana Claudia Ţapardel, consilier general al municipiului Bucureşti.

Nu în ultimul rând, trebuie subliniat faptul că organizaţia de femei a PSD Argeş este reprezentată pe un loc onorant pe această listă, 20, de Gabriela Zoană, ceea ce nu poate decât să ne bucure, dar şi să ne responsabilizeze o dată în plus.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Sunt convinsă că femeile din PSD care vor ajunge în Parlamentul European vor reprezenta cu cinste România şi îi vor apăra interesele cu fermitate şi argumente solide.”, afirmă deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş şi vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a social-democraților.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3