Donaris 930 x 122

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier

Citiți și: Cine va fi șef la PNL în locul lui Miuțescu

Generalul în rezervă Nicolae Ciucă este propunerea pentru funcția de premier cu care PNL va merge la Cotroceni și cu care va încerca să deblocheze negocierile cu PSD.

Decizia a fost luată joi de către conducerea PNL, după ce premierul demis Florin Cîțu, președinte al PNL, ar fi discutat miercuri seară cu președintele Klaus Iohannis. Decizia a fost luată de PNL în unanimitate.

Citiți și: PSD a decis: Marcel Ciolacu – premier

După declanșarea crizei politice, Nicolae Ciucă a fost cea de a doua nominalizare de premier făcută de Klaus Iohannis, după Dacian Cioloș. În 1 noiembrie, cu o zi înainte de audierea programată în Parlament a miniștrilor propuși, Nicolae Ciucă a anunțat că renunță la mandat, în contextul în care liberalii nu au reușit să obțină sprijinul parlamentarilor pentru Guvernul minoritar propus de Ciucă.

Tot atunci, Florin Cîțu a anunțat că s-a hotărât în Biroul Executiv flexibilizarea mandatului, astfel încât liberalii vor începe negocieri „cu toate forțele democratice din Parlament” pentru formarea unei majorități.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441