SMART KIDS 930X122

alegeri

PENDIUC, ANUNȚ „BOMBĂ”!

Potrivit numărătorii paralele făcută de PSD Argeș, Tudor Pendiuc a pierdut alegerile pentru funcția de primar al Piteștiului în fața lui Cornel Ionică la o diferenţă de doar 327 de voturi. În acest context, Pendiuc ne-a declarat că este posibil să conteste rezultatele!!!

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Trebuie să avem răbdare şi să aşteptăm să vedem rezultatele finale oficiale furnizate de Biroul Electoral Judeţean. Rezultatele de până acum nu par să confirme ceea ce ştiam eu din reacţiile oamenilor cu care am stat de vorbă în campania electorală. Este posibil să contest rezultatele, voi vedea.”, ne-a precizat Pendiuc.

Cum nu a candidat şi pentru Consiliul Local, Tudor Pendiuc nu va face parte nici din forul decizional al Piteştiului și va trebui să se mulţumească numai cu statutul de cadru didactic la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. Nu este, însă, exclus ca Pendiuc să candideze la toamnă pentru Parlament.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3