Donaris 930 x 122

dacia

PESEDIŞTII ÎNCEARCĂ SĂ LINIŞTEASCĂ APELE LA MIOVENI. VEZI PE CINE ARATĂ CU DEGETUL!

Mâine, 5 martie, este programat în Mioveni un miting al angajaţilor de la Uzina „Dacia”, la care sunt aşteptaţi circa 10.000 de oameni. Există informaţii cum că partidele din opoziţie vor încerca să profite de eveniment, astfel încât Biroul de presă al PSD Argeş a transmis astăzi un comunicat în care arată, din punctul de vedere al social-democraților, ce a făcut Guvernul Ponta pentru Argeş şi… ce nu au făcut ceilalţi!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Guvernul Ponta a manifestat încă de la început o preocupare concretă pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din România și din judeţul Argeş şi pentru sprijinirea Uzinei Dacia. În acest sens, este de menţionat că prima deplasare a premierului Victor Ponta la preluarea mandatului a fost în Argeş. În plus, a fost realizată reabilitarea unui important tronson din DN 73 Piteşti-Braşov până la Mioveni, iar în bugetul pentru anul în curs sunt prevăzute, de asemenea, fonduri pentru reabilitarea drumului până la kilometrul 42. Sunt investiţii pe care PDL şi Guvernele Boc le-au ignorat sau le-au amânat la nesfârşit şi nejustificat, în ciuda apelurilor repetate ale celor de la Uzina Dacia şi ale autorităţilor locale şi judeţene.

De asemenea, în acest an se reface studiul de fezabilitate pentru autostrada Piteşti-Sibiu, un alt proiect uitat prin sertare de Guvernele Boc. PDL anunţă acum că susţine construirea autostrăzii, un proiect pe care, de fapt, l-a ignorat total în toţi anii în care a fost la guvernare, reprezentanţii acestui partid minţind cu neruşinare când vine vorba de autostrada Piteşti-Sibiu. Guvernul Ponta face deja paşi concreţi pentru construirea autostrăzii. În maxim 6 luni de la finalizarea studiului de fezabilitate va fi licitaţie pentru desemnarea firmei care va construi autostrada. În acest fel Uzina Dacia şi ceilalţi agenţi economici din Argeş vor avea o legătură directă cu Europa Occidentală.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

În ceea ce priveşte legislaţia muncii, varianta Boc a Codului Muncii dezavantajează în mod evident angajaţii. Pornind de la solicitări ale angajaţilor de la Uzina Dacia, cu ai căror lideri sindicali au avut loc şi întâlniri, parlamentarii de Argeş ai USL au iniţiat încă de anul trecut proiecte pentru modificarea legislaţiei muncii în raport cu cerinţele angajaţilor. Aceste iniţiative legislative îşi urmează cursul firesc în Parlament şi vor fi adoptate. Există, aşadar, o preocupare reală şi concretă a Guvernului Ponta pentru dezvoltarea infrastructurii judeţului şi pentru sprijinirea angajaţilor şi a mediului de afaceri, ceea ce Guvernele PDL nu au avut pe agendă niciodată. Guvernul Ponta este alături de argeşeni, de Dacia şi de angajaţii săi”, se arată în comunicat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Oameni buni ? Chiar nu vedeti caci STATUL ROMAN pe mina cu primarul de la Pitestii lucreaza la un proiect de autostrada ce duce la Brasov si apoi restul de la sine la Sibiu, deci aici se sustine o autostrada pentru cei care si-au luat case sau paminturi pe zona Rucar, Fundata, Moeciu (in gaura de lux cu vile de milioane), Bran si a isi contrui pentru ei insisi o sosea rapida de refugiu in orice caz de urgenta, doar nu credeti caci astia au case fara buncare, BA DIN CONTRA au construit chiar si in munti adaposturi ale lor si numai pentru ei, in zona Dimbovicioara cunosc eu citeva. Deci revin la subiectul principal, aceasta ocolire prin Brasov este o porcarie pentru TRANSPORTURI de orice fel si uzina Renault de la Colibasi cu siguranta se va inchide daca nu li se ofera facilitati de care au nevoie. La venirea lor la Colibasi li s-au promis marea cu sarea si acum cind buzunarele acelor oameni sint pline, au uitat promisiunile de atunci INCIT acum au nevoie de propria lor autostrada la vilele lor de lux si casele de vacanta din munti, din aceste motive se doreste asta. Dar ei cred ca noi toti sintem prosti, se inseala… amarnic… .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3