930×122 CAPRA 5

crin antonescu

crin-antonescu

PNL ARGEȘ CONFIRMĂ: CRIN ANTONESCU VINE ÎN PITEȘTI

Ieri, citând surse politice, ePitești vă informa în exclusivitate că PNL Argeș l-a invitat pe Crin Antonescu în Pitești. În urmă cu puțin timp partidul a confirmat oficial știrea printr-un anunț de presă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit anunțului, Crin Antonescu va participa duminică, 30 martie, la Delegația Permanentă a PNL Argeș. Evenimentul va avea loc la Teatrul „Alexandru Davila”, cu începere de la ora 11. La Delegație vor veni și candidații PNL pentru Parlamentul European. Vor participa, de asemenea, liderii județeni ai partidului, primari, consilieri locali și județeni și directori de servicii deconcentrate (rămași în funcții deși liberalii au intrat în opoziție!).

De la ora 12:30 în foaierul teatrului Crin Antonescu va susține o conferință de presă împreună cu președintele liberalilor argeșeni, senatorul Ion Popa.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90