EcoMoto 930×122

delegatia peremanenta

PNL_ARGES_PANOU_1

PNL PUNE BOMBOANA PE COLIVA USL

Este de așteptat ca în această seară „spectacolul” dizgrațios din USL să ia sfârșit. Liberalii se reunesc în Delegație Permanentă la ora 19 la Palatul Parlamentului, urmând să tranșeze problema prezenței la guvernare.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Cel mai probabil, PNL va decide să își retragă miniștrii și să intre în opoziție. Într-o atare situație, miniștrii Partidului Național Liberal ar urma să demisioneze în bloc în cursul zilei de miercuri, 26 februarie, înainte de săptămânala ședință a Guvernului Ponta. Totodată și prefecții și subprefecții din județe care au susținerea politică a liberalilor își vor prezenta demisiile. Odată cu anticipata plecare a PNL din Guvern de Uniunea Social Liberală se va alege praful. Amintim că luni prim-vicepreședintele PNL Klaus Iohannis a anunțat că negocierile pentru remanierea guvernamentală au eșuat.

La ședința din această seară a Delegației Permanente a liberalilor va participa și președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90