New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

PREFECTUL, CEL MAI MATINAL VIP LA VOTARE! VEZI GALERIE FOTO!

Dintre VIP-uri, prefectul Mihai Oprescu a fost cel mai matinal la votare.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Alături de soția sa, deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu, prefectul de Argeș a votat la ora 9 la Școala Nr. 1 „Nicolae Simonide” din Pitești, din zona pieței agroalimentare Ceair. Cei doi au venit și au plecat de la secția de votare ținându-se de mână. „Am votat cu gândul ca argeşenii şi românii să fie reprezentaţi în Europa de oameni care merită, de cei mai valoroşi oameni (…) La ora 11 voi fi la Centrul Operaţional M.A.I. și în permanenţă mă voi afla la sediul Prefecturii. Sperăm să nu fie evenimente neplăcute, iar felul în care s-a desfășurat campania electorală ne face să credem că nu vor fi astfel de evenimente.”, a declarat prefectul la ieșirea din secția de votare.

La ora 10:30 urmează să voteze și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Edilul, cel mai probabil alături de soția sa și de cele două fiice ale lor, își va exercita dreptul de vot la grădinița nr. 14, din zona clădirii vechi a Tribunalului Argeș.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90