Donaris 930 x 122

alegeri

Vot_Pitesti_epit

PRIMARI DIN ARGEŞ, AMENDAŢI PENTRU MORŢII DE PE LISTELE ELECTORALE

Reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente Argeş au făcut mai multe controale în ultima perioadă la primăriile din judeţ, în contextul în care pe 2 noiembrie este primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

În septembrie, de exemplu, au fost verificate 20 de primării, scopul principal fiind legat de „curăţirea” listelor electorale permanente de numele persoanelor decedate.

Nouă primării au fost amendate deoarece pe liste – liste care oricum sunt într-o dinamică aproape continuă – au fost depistate nume de persoane decedate, dar care nu fuseseră radiate, conform legii. Este vorba de comunele Priboieni, Vedea, Corbi, Moşoaia, Stolnici, Răteşti, Recea, Ciomăgeşti şi Morăreşti. Fiecare dintre primăriile localităților respective a fost amendată cu câte 1.000 de lei.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90