EcoMoto 930×122

guvern

PONTANACUL

Primarilor argeşeni le-a căşunat pe Guvernul Ponta!

Ion Toader, primarul comunei Cetăţeni şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Argeş, a prezentat astăzi conducerii judeţului o listă de nemulţumiri la adresa Guvernului USL condus de şeful său de partid, Victor Ponta (PSD).

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Toader a afirmat că primarii sunt „nemulţumiţi şi dezamăgiţi” de modul în care Guvernul acţionează și că majorarea indemnizațiilor votată astăzi de Senat pentru aleşii locali nu are darul să calmeze spiritele.

„Trebuie modificată legea pajiştilor, pentru că în forma actuală blochează investiţiile. Trebuie schimbată legea salarizării, căci primarii şi viceprimarii nici nu sunt prinşi! Ni se flutură pe la nas posibilitatea majorării indemnizaţiilor cu 10%, dar mai bine nu dau niciun leu în plus decât să aloce o asemenea sumă mică! Suntem legaţi de plafoane şi de fonduri de salarii: nu ştiu câţi primari au fonduri de salarii pentru luna noiembrie! De asemenea, ordonanţa privind posturile în sistemul public este mai rea decât cea de pe vremea lui Boc! Este mai restrictivă, pentru că a eliminat posturile şi nici nu putem face angajări!”, a spus revoltat Ion Toader în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural.

Citiți și: Cum vrea să taie Guvernul cheltuielile publice!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3