EcoMoto 930×122

miting

PROTEST ACUM ÎN PITEȘTI: „NOI VOM VOTA, PONTA VA PLECA!”

La ora 11 în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului PNL Argeș a început pichetarea Prefecturii, în semn de solidaritate cu moţiunea de cenzură împotriva Guvernului care este dezbătută de Parlament la această oră. Liberalii au renunţat la marşul anunțat inițial pe traseul Teatrul „Alexandru Davila”-Piaţa „Milea”, limitându-se doar la pichetare.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Sute de membri ai PNL din tot judeţul au venit în Piteşti pentru a susţine demersurile conducerii centrale a partidului împotriva Guvernului Ponta. Filiala Argeş a PNL are autorizaţie pentru această pichetare până la ora 14.

„Ostilităţile” sunt conduse de Dan Bica (foto 2), copreşedinte al PNL Argeş (celălalt copreşedinte, senatorul Ion Popa, se află în Parlament, conducând grupul senatorial al partidului).

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Cel puţin până în acest moment, manifestația s-a desfăşurat fără incidente. Participanţii au pancarte cu mesaje împotriva Guvernului, dar nu poartă însemne ale PNL.

„Vrem să votăm!”, „PSD plus corupţie egal Guvern”, „Noi vom vota, Ponta va pleca!”, „Votul l-ai blocat, noi te-am amendat!” sau „Ponta vei afla ce-nseamnă diaspora!” și „Nu vreau să fiu reprezentat de un premier penal!” sunt câteva dintre mesajele transmise PSD-ului şi prim-ministrului de către PNL Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3