Donaris 930 x 122

cristian gentea

„PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Cristian Gentea: PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, afirmă că PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Salut faptul că Ministerul Finanțelor a suplimentat suma aferentă schemei de ajutor de stat pentru investițiile majore în economie!

Este un semnal cât se poate de clar că PSD susține mediul de afaceri, iar această majorare consistentă – de un miliard de lei, în plus față de suma deja alocată de 6,38 miliarde de lei – este cea mai eficientă acțiune pentru dezvoltarea economiei românești.

Concret, pentru fiecare leu acordat ca ajutor de stat, firmele investesc alți 3 lei în economie.

PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri, pentru crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică a țării!„, transmite Cristian Gentea, într-un comunicat de presă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Mihnea spune:

    Ce ma?Gluma zilei!Imi insulti inteligenta si in ai pic de rusine!Voi sunteti partidul bugetarilor si al asistatilor,ati tinut si veti mai tine tara aia in saracie numai ca sa fiti votati!Minciuni mai mari am mai auzit doar la fratii vostri de la rasarit care va face si trainingul!Rusinos!

  • Tudor spune:

    S-a trezit din somn vorbind singur. Când arunci cu banii statului pe fotbal, pe arene construite în mijlocul drumului ,fără parcări, când ai salariu baban de la stat, pensie de la stat , când nu ai lucrat decât la stat, crezi că la privat banii vin din cer. Va veni și vremea când o să răspundeți pentru hoțiile voastre.

  • Radu Magda spune:

    Treaba, a mers snur in ultima,vreme, in anticipate, a venit, vremea, reconsiderarii, unui, trai, mai bun, este timpul, de rascruce, intre cel de-al treile regim, si colectivizarea, stiu, a fost seceta extrema, sper, ca vom, avea viitorul , trai sigur,PSD , un esalon, perfect, pentru organizatia muncii,traiasca partidul!….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90