New Profesional Consult 930 x 122

datorii

PSD ARGEȘ ARE DATORII

Deși social-democrații se află la guvernare, lucrurile nu sunt tocmai roz din punct de vedere financiar pentru PSD Argeş.

Citiți și: Gentea primește susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului

În 2014, an electoral, veniturile oficiale ale filialei s-au cifrat la 492.360 de lei, în special din donaţii şi cotizaţii, în timp ce cheltuielile s-au ridicat la 393.000 de lei. În schimb, în primele 8 luni ale acestui an veniturile partidului abia ajung la 68.000 de lei.

Dintre cele 102 organizaţii din județ ale PSD Argeș, doar 30 şi-au plătit de la începutul anului și până la sfârșitul lunii august cotizaţiile către filială.

Citiți și: Ajutor de 2.000 de lei pentru mame!

În atare condiții, la rândul său, PSD Argeș a acumulat o datorie de 48.000 de lei către Centru, către București. Pe parcursul anului 2015 PSD Argeș a reușit să își achite cotizația lunară de 6.000 de lei către Centru doar în ianuarie şi februarie.

PSD Argeş face bani, dar, iată, nu suficienți, şi din chiriile pe care le percepe parlamentarilor Şerban Valeca şi Radu Vasilică şi europarlamentarilor Victor Boştinaru şi Victor Negrilescu. Pentru spațiile pe care le ocupă în sediul județean din Pitești al PSD Argeș cei doi parlamentari achită câte 600 de lei lunar, iar Boştinaru, 1.800 de lei.

Rămâne de văzut dacă, odată ales președinte plin al filialei, senatorul de Mioveni Șerban Valeca va rezolva problema financiară a partidului. Despre alegerile de aseară din PSD Argeș, aici: http://epitesti.ro/politic/valeca-urmasul-lui-nicolescu-si-pendiuc-la-sefia-psd-arges/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3