Donaris 930 x 122

grindeanu

PSD ARGEȘ CHEAMĂ LA MITING: „VENIȚI CU NOI!”

PSD Argeș cheamă la miting. În urmă cu puțin timp, PSD Argeș a transmis un mesaj oficial în ceea ce privește mitingul pe care îl va organiza sâmbătă, 18 februarie 2017, între orele 17 și 19, în Piața “Vasile Milea” din centrul Piteștiului, miting de susţinere a Guvernului Grindeanu.

Citiți și: Gentea primește susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului

“Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate şi unitate.

În continuare sperăm că putem trăi împreună în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite pe 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare.

Citiți și: Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

Vă aşteptăm alături de noi, în Piaţa “Milea”, sâmbătă, ora 17.”, transmite PSD Argeș.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3