Donaris 930 x 122

grindeanu

PSD ARGEȘ, MESAJ DE SUSȚINERE

PSD Argeș, mesaj de susținere. În ședința de la sfârșitul acestei săptămâni a Comitetului Executiv lărgit al PSD Argeș aleșii locali ai filialei social-democrate au transmis un mesaj de susţinere pentru Guvernul Grindeanu și președintele partidului, Liviu Dragnea. Mesajul a fost adresat în contextul protestelor de stradă.

Citiți și: Începe construcția unui pod deosebit de important din Argeș!

„Primarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali au solicitat Executivului să continue implementarea programului de guvernare al PSD, program în baza căruia cetăţenii le-au dat votul şi în care au mare încredere.

De asemenea, politic, aleşii locali PSD Argeş au transmis, pe lângă mesajul de susţinere pentru Guvern, şi mesaje de susţinere a conducerii centrale a partidului, de solidaritate în PSD şi de unitate.”, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi de filiala condusă de senatorul Şerban Valeca (foto), ministru al Cercetării în Cabinetul Grindeanu.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • obs. pitestean spune:

    PSD-ul sa nu uite sa iti faca treaba asa cum a promis nu sa deraieze de la cursul normal al lucrurilor. Asta daca nu doreste ca la urmatoarele alegeri sa n-aiba soarta PNL! Nu puneti penalii inaintea cetetenilor onesti. Recunoasteti odata ca ati gresit si mergeti mai departe. Voi nu doriti asta, nu va pune nimeni piedica.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA