Donaris 930 x 122

simona bucura oprescu

„PSD insistă ca facilități pentru domenii cheie din economie, cum sunt construcțiile, cercetarea și domeniul IT, să fie menținute”

„PSD insistă ca facilități pentru domenii cheie din economie, cum sunt construcțiile, cercetarea și domeniul IT, să fie menținute”

Citiți și: Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila

Măsura Guvernului PSD de creştere a salariilor din construcţii, odată cu aplicarea facilităţilor fiscale pentru acest sector începând cu anul 2019, a condus la o reducere a fenomenului migraţiei externe în acest domeniu și la o dezvoltare accentuantă, arată deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

„Cu atât mai mult este nevoie acum ca forța de muncă din construcții să rămână în țară, în condițiile în care banii europeni din PNRR trebuie să se ducă în dezvoltarea infrastructurii, nu la consultanță cum dorea USR.

Citiți și: „Milioane de români vor plăti facturi mai mici!”

PSD a cerut la negocierile pentru formarea noului guvern ca aceste facilități pentru domenii cheie din economie, cum sunt construcțiile, cercetarea și domeniul IT, să fie menținute.

În condițiile în care prețurile au explodat, dacă se vine și cu o impozitare în domeniile respective, oamenii vor pleca din țară și vor munci unde câștigă mai mult, iar aceste sectoare esențiale de activitate se vor prăbuși, așa cum s-a întâmplat și cu agricultura!”, transmite Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441