New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

tecau_cj

PSD ŞI PNL CONTINUĂ COLABORAREA ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEŞ

Florin Tecău (PSD) şi Constantin Polexe (PNL) au anunţat astăzi că cele două partide pe care le reprezintă vor continua să colaboreze în Consiliul Judeţean Argeș chiar dacă USL s-a rupt. Cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean au făcut anunţul în conferinţa de presă de astăzi a instituției.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Am avut o primă discuţie şi vrem să continuăm colaborarea la nivelul Consiliului Judeţean. Liberalii îşi pot păstra funcţia de vicepreşedinte, nu avem în intenţie să punem în dezbatere funcţia respectivă”, a spus Tecău (foto). „Eu unul nu voi candida pentru delegarea atribuţiilor de preşedinte de Consiliu Judeţean, domnul Tecău le va prelua. Şedinţa în care vor fi delegate atribuţiile va avea loc vineri, va fi o şedinţă ordinară”, a declarat, la rândul său, Constantin Polexe.

Florin Tecău va asigura interimatul la conducerea Consiliului, după care vor fi organizate alegeri anticipate, moment în care, a precizat Polexe, şi PNL va avea un candidat pentru funcția de președinte din care a fost revocat Constantin Nicolescu (PSD) pentru conflict de interese.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3