Donaris 930 x 122

pnl

Raluca Turcan: ”Nu mai sunt bani de pensii și alocații”

Război total în PNL! Raluca Turcan: ”Nu mai sunt bani de pensii și alocații”

Citiți și: Cine va fi șef la PNL în locul lui Miuțescu

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a lansat un atac dur la adresa conducerii PNL, din cauza modului în care au fost desfășurate negocierile cu PSD pentru noul Guvern, și cere demisia lui Florin Cîțu, președintele partidului, conform Digi24.ro. Și parlamentarul Dan Motreanu i-a solicitat demisia lui Florin Cîțu de la șefia PNL.

Într-un mesaj postat pe un grup intern al PNL, Turcan mai spune că România nu va mai avea bani de pensii și alocații, pentru că au fost luați la rectificarea bubgetară.

Citiți și: Adrian Miuțescu și-a dat demisia!

„Consider că echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD”, a scris Turcan.

Ea a adăugat că voturile au fost manipulate la întâlnirea în care s-a decis că PNL va negocia cu PSD.

„În primul rând, s-a plecat la drum cu o minciună. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu mă refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu și al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Și doar în folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o fraudă asupra votului colegilor. Din tot ce am citit în presă, nu am văzut nicio idee politică, de viziune, de la negociatorii partidului pe care să o vedem transpusă în avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat în fiecare zi teme, la care voi reacționați. Este puțin spus că s-a negociat în genunchi”, a continuat ea.

„Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale.

Aș spune că e de domeniul patologicului. Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni. Și nu numai de minciuni, dar și de lipsa de responsabilitate! Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ti spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar că să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook. (…) Închei spunând momentul acesta este o rușine pentru PNL și cred că Președintele PNL ar trebui să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere”, a scris Turcan, conform digi24.ro.

 

 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441