New Profesional Consult 930 x 122

dn 73

dn73_campulung

RĂZBOI POLITIC PE DRUMUL NAȚIONAL: „CERE-I SCUZE LUI ȘOVA!”

A fost emis ordinul de începere pe 19 mai a lucrărilor de modernizare a DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov pentru primul sector (între km 13+800 și km 42+850). Lucrările vor fi făcute de asocierea de firme Azvi-Straco Grup-Piomar Development-Tractebel Engineering.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

În acest context, deputatul PSD Mircea Drăghici îi solicită senatorului PNL Ion Popa să retracteze public acuza formulată recent la adresa ministrului Transporturilor potrivit căreia Dan Șova minte atunci când spune că DN 73 Pitești-Câmpulung va fi modernizat începând din această lună.

„Consider că domnul Ion Popa, președintele PNL Argeș, ar trebui, dacă are onoare, să își ceară scuze pentru acuzațiile nefondate aduse ministrului Transporturilor, Dan Șova, care a făcut eforturi, alături de Guvern, să asigure finanțarea pentru DN 73 și care, iată, a dovedit că este un om de cuvânt. Eu nu mi-am propus să atac PNL, cu atât mai puțin pe colegii liberali din Parlament și din administrația publică, pentru că încă mai cred în USL. Dar, ca și gazdă a ministrului în timpul vizitei sale în Argeș, mi-am asumat responsabilitatea de a urmări modul în care aceste lucrări vor fi puse în practică și nu consider normal un astfel de atac venit tocmai din partea unui parlamentar de Argeș – chiar dacă ne aflăm în campanie electorală – pentru că este vorba despre un proiect important pentru județul nostru. Ca atare, nu pot să nu atrag atenția și să nu reacționez atunci când au loc astfel de derapaje și când unii dintre cei cu care ne-am prezentat împreună în fața alegătorilor aduc acuze false miniștrilor PSD și premierului Victor Ponta.”, declară Mircea Drăghici.

Citiți și: Accident grav la intrare în Pitești! Mastodont scăpat de sub control!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3