930X122 MAIA

psd

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: Sistemul medical este pregătit să facă față unui nou val Covid

Comunicat de presă

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Noi fonduri pentru dezvoltare locală!

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: Sistemul medical este pregătit să facă față unui nou val Covid

În ultima perioadă se constată o creștere a numărului de cazuri Covid.

Citiți și: Cristian Gentea: PSD a făcut mai multe amendamente la OUG 119 privind energia!

Situația nu este (încă) îngrijorătoare, iar în acest moment nu este cazul să fie instituite restricții, afirmă deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, medic de profesie.

„Desigur, se fac scenarii pentru apariția unui nou val de contaminare, care ar putea înseamnă 70.000 de noi cazuri pe săptămână în a doua jumătate a lunii august, dar sistemul medical este pregătit să facă față.

Marea majoritate a celor care se contaminează dezvoltă forme ușoare sau medii de COVID și internările la ATI se mențin la nivel minim.

Totuși, este indicat ca fiecare dintre noi să aibă mai multă grijă de propria persoană, să se protejeze, să evite aglomerațiile sau să poarte mască în locurile publice aglomerate, mijloace de transport în comun etc.

Chiar dacă numărul cazurilor va continua să crească, este probabil să nu mai asistăm la forme severe ale bolii. Este dovedit științific că după orice astfel de pandemie modul de manifestare al bolii tinde să se fie cel al unei gripe sezoniere obișnuite.”, transmite Remus Mihalcea.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Ionescu spune:

    Pregătit, mai ales cadrele care au dat șpagă la angajare mii de euro și de fapt sunt incompetente. Iar șpaga unde a mers? Știți cumva dn deputat psd-ist?

570×90 MAIA