NOR CURIER 930X122

psd

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: Sistemul medical este pregătit să facă față unui nou val Covid

Comunicat de presă

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: Sistemul medical este pregătit să facă față unui nou val Covid

În ultima perioadă se constată o creștere a numărului de cazuri Covid.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Situația nu este (încă) îngrijorătoare, iar în acest moment nu este cazul să fie instituite restricții, afirmă deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, medic de profesie.

„Desigur, se fac scenarii pentru apariția unui nou val de contaminare, care ar putea înseamnă 70.000 de noi cazuri pe săptămână în a doua jumătate a lunii august, dar sistemul medical este pregătit să facă față.

Marea majoritate a celor care se contaminează dezvoltă forme ușoare sau medii de COVID și internările la ATI se mențin la nivel minim.

Totuși, este indicat ca fiecare dintre noi să aibă mai multă grijă de propria persoană, să se protejeze, să evite aglomerațiile sau să poarte mască în locurile publice aglomerate, mijloace de transport în comun etc.

Chiar dacă numărul cazurilor va continua să crească, este probabil să nu mai asistăm la forme severe ale bolii. Este dovedit științific că după orice astfel de pandemie modul de manifestare al bolii tinde să se fie cel al unei gripe sezoniere obișnuite.”, transmite Remus Mihalcea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Ionescu spune:

    Pregătit, mai ales cadrele care au dat șpagă la angajare mii de euro și de fapt sunt incompetente. Iar șpaga unde a mers? Știți cumva dn deputat psd-ist?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90