NOR CURIER 930X122

deputat

RUȘINE! UN PARLAMENTAR DE ARGEȘ VREA PENSII SPECIALE PENTRU BARONII LOCALI

După cum, probabil, știți, propunerea legislativă prin care primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de consilii judeţene ar urma să beneficieze de pensii speciale a fost adoptată tacit de Camera Deputaților. Aș putea spune „pe șest”. Termenul pentru votarea propunerii, care fusese înregistrată la Cameră la sfârșitul lunii iunie a acestui an, a fost 2 noiembrie. În absenţa unui vot în plenul Camerei Deputaţilor până la termenul respectiv, proiectul este considerat adoptat tacit şi trimis Senatului spre dezbatere, în calitate de for decizional.

Citiți și: Anunțul momentului! Venituri cu 80% mai mari pentru aceste persoane

Potrivit inițiatorilor, primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de consilii judeţene (actuali, foști și viitori) ar urma să primească o pensie în plus, în cuantum diferit de la caz la caz, față de pensia normală.

Printre cei 30 de parlamentari care au inițiat această propunere obraznică, rușinoasă, sfidătoare pentru românul de rând, se numără și un deputat de Argeș: Mihai Deaconu (foto).

Citiți și: Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Vești proaste pentru cei care le așteaptă

Deputat de Mioveni, Deaconu reprezintă acum nou înființatul Partid Național Democrat. El a ajuns parlamentar din partea PP-DD, fostul partid „zămislit” de actualul pușcăriaș Dan Diaconescu, partid care prostea lumea cu mesaje mincinoase împotriva „ciocoilor”.

Vă invităm să citiți aici lista cu toți inițiatorii și detalii despre propunerea legislativă la care deputatul de Argeș Mihai Deaconu, rușine să-i fie!, a pus umărul: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=15088.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90