930×122 CAPRA 5

alde

S-A CONSTITUIT ALDE MIOVENI

În prezența conducerii județene și a invitaților de la alte partide, la sfârșitul acestei săptămâni a avut loc ședința de constituire a organizației ALDE Mioveni. La conducerea organizației a fost ales, ca urmare a fuziunii dintre PLR și PC, consilierul local Ion Neagoe, iar președinte executiv, Ovidiu Hirică.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

“La nivel național ALDE are ca obiectiv ca după alegerile locale și parlamentare să devină a treia forță politică din țară. În Argeș, însă, noi avem un obiectiv mai ambițios, dar care poate fi atins: ALDE va fi a doua forță politică din județ. Avem sprijinul domnilor Andrei Gerea și Daniel Constantin, doi lideri de la nivel național foarte apropiați de județul Argeș, doi miniștri importanți în Guvernul Ponta, guvern care a adus cea mai importantă creștere economică de după Revoluție.

În Mioveni ALDE și PSD vor face majoritatea în Consiliul Local și vom sprijini proiectele cu adevărat importante pentru locuitorii acestui oraș. ALDE sprijină, cu toate forțele, construirea spitalului orășenesc, care trebuie să fie un proiect prioritar nu doar pentru zona Mioveni, ci și pentru întregul județ.”, a spus cu acest prilej unul dintre cei doi copreședinți ai ALDE Argeș, Simona Brătulescu.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Printre invitați s-au numărat și reprezentanți ai PSD Mioveni, în frunte cu primarul Ion Georgescu și viceprimarul Aurel Costache. Primarul Georgescu a vorbit despre relația bună pe care a avut-o cu cei doi miniștri ALDE din Argeș, Daniel Constantin și Andrei Gerea, și a transmis că în Argeș PSD va fi un partener loial celor de la ALDE atât timp cât obiectivul principal comun rămâne susținerea dezvoltării orașului Mioveni.

Au participat, tot ca invitați, și reprezentanți ai UNPR, conduși de Cristian Toma, consilier local în Mioveni, și primarul localității Movileni (din județul Olt), Ion Sorin Toma.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3