EcoMoto 930×122

mioveni

Sala Sporturilor din Mioveni, aproape gata de inaugurare

Sala Sporturilor din Mioveni, gata de inaugurare

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a anunțat azi că în iulie va fi gata sala de sport din Mioveni, iar cel mai târziu în 2023 va fi gata extinderea rețelei de gaze din cartierul Făget, o investiție de 1,8 milioane de euro, dintre care 90% este suportată din bugetul local.

O problemă deosebită, însă, este cea a sumelor din cotele defalcate care ar trebui să fie alocate de la bugetul de stat pentru Mioveni, dar acest lucru nu se întâmplă, la fel ca anul trecut.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Orașului Mioveni i s-au luat peste 4 milioane de euro în câteva luni. Este jenant, mai ales că din Mioveni pleacă 20% din exporturile României! Guvernul să schimbe legislația: în loc să se angajeze că ne dau 63% și să nu ne dea nimic, mai bine să prevadă 20% și să dea banii! Eu m-am bazat pe acești bani. Cum să realizez ce mi-am propus și ce a aprobat Consiliul Local, dacă nu primesc banii care se cuvin orașului? Din câte văd, Mioveniul nu există în planurile actualului Guvern”, a spus primarul Ion Georgescu.

 

Edilul a mai anunțat că în zilele de 29 și 30 mai va avea loc o campanie de vaccinare anti-Covid în sala de sport a Școlii „Liviu Rebreanu” și a făcut apel la cetățeni să participe în număr cât mai mare pentru orașul Mioveni să poată intra în normalitate.

Sursă foto principal: Adevarul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Ics spune:

    Normalitatea voastră e doar gargară. Suntem cobaii vesticilor. Uitați-vă pe procentele lor de vaccinați. Nu mai împingeți lumea către …
    Iar voi, celor ce luați ce doriți a vă vaccina, întâi să luați decizii, informați-vă!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90