Donaris 930 x 122

psd

„Salariile personalului medical trebuie să fie și vor fi plătite!”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila

Afirmația ministrului Sănătății că nu sunt bani pentru plata salariilor personalului medical în decembrie este revoltătoare, consideră medicul Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș.

În nicio circumstanță nu se poate întâmpla ca personalul medical să nu-și primească drepturile cuvenite!

Citiți și: Procedurile de cadastrare se simplifică

Iar declarația ministrului de resort pe aceasta temă pur și simplu n-ar fi trebui să existe!

Medicii și asistenții au nevoie de tot sprijinul posibil acum, când se luptă până la epuizare să salveze viețile oamenilor. În niciun caz nu aveau nevoie de noi motive de îngrijorare, care să-i încarce și mai mult, chiar să-i demobilizeze.

Salariile personalului medical trebuie să fie și vor fi plătite! Dacă bugetul rămas ministerului Sănătății nu ajunge pentru plata salariilor și a tuturor contribuțiilor aferente, soluția e ca oamenii să-și primească integral banii și să se amâne contribuțiile. Aceasta ar fi cea mai simplă soluție, care stă în pixul ministrului Sănătății și al premierului!

PSD are soluții și dă asigurări tuturor celor din Sănătate că este exclus să nu-și primească salariile! Imediat ce va veni la guvernare va rezolva această problemă!”, transmite Remus Mihalcea.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Un comentariu

  • Cristina spune:

    La tine nu-i problema, ca-ti ramane salariul ăla baban de deputat. Dar pensionarii nu te intereseaza? Nu te pasioneaza nici medicii care inca mai iau spaga? Vreun repros ceva pe partea asta, domnule doctor? Că de gargară ieftină ne-am saturat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441