930×122 CAPRA 5

alegeri

SCANDAL! CĂTĂLIN TEODORESCU NU A FOST LĂSAT SĂ VOTEZE ÎN PITEȘTI!

Prima problemă în acțiunea de votare din Argeș l-a avut ca subiect pe unul dintre candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, deputatul Cătălin Teodorescu, din partea PDL.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Teodorescu a venit în jurul orei 11 să voteze la secția de la Biblioteca Județeană, din centrul Piteștiului. Președintele secției i-a spus parlamentarului că poate vota aici doar pentru Parlamentul European, nu și pentru președinția Consiliului Județean. Candidatului i s-a transmis că pentru funcția de președinte trebuie să își exprime votul în localitatea sa de domiciliu, respectiv în Curtea de Argeș. Cătălin Teodorescu a ripostat, afirmând că în cazul candidaților ar exista o excepție de la lege potrivit căreia aceștia ar avea dreptul să voteze oriunde. Degeaba, președintele secției de la Biblioteca Județeană nu i-a permis să voteze și pentru Consiliul Județean. Pe cale de consecință, Teodorescu a plecat către Curtea de Argeș, acolo unde va vota atât pentru europarlamentare, cât și pentru funcția de șef al CJ.

„Nu e cazul să contestăm, nu e niciun fel de problemă! Eu am dorit să votez aici pentru că, până la urmă, în Piteşti este cel mai mare bazin electoral şi cea mai multă presă. Foarte slabă pregătirea oamenilor din secţiile de votare! Te ţin un sfert de oră ca să îţi dea răspunsul la o întrebare simplă şi caută în lege acum! Înseamnă că sunt total nepregătiţi! Nu ştiu dacă nu cumva este şi asta o manevră politică a PSD-ului, pentru că cei de la PSD obișnuiesc să facă astfel de lucruri, să pună piedici oricărui contracandidat… Voi vota pentru schimbare în judeţul Argeş după 24 de ani, pentru o dreaptă puternică şi unită și pentru un trai mai bun pentru toți argeșenii.”, a declarat înainte de a pleca spre Curtea de Argeș candidatul PDL pentru președinția Consiliului Județean.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3