Donaris 930 x 122

ion popa

SCANDAL ÎN PNL ARGEȘ: „ION POPA, SLUGA PSD!”

Scandal în PNL Argeș: „Ion Popa, sluga PSD!”. Narcis Sofianu, consilier local PNL în Piteşti, a făcut astăzi declaraţii dure la adresa fostului preşedinte al PNL Argeş, senatorul liberal Ion Popa.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Într-o conferință de presă, Sofianu a acuzat că în alegerile locale de anul trecut, atunci când a candidat pentru funcția de primar al Piteștiului, a fost trădat de unii colegi.

„Colegii de partid m-au trădat, m-au hăcuit, iar Ion Popa este principala slugă a PSD în rândurile PNL Argeş şi protector al celor care m-au trădat!”, a spus Sofianu, care a mai declarat că va informa şi structurile de conducere ale partidului de la nivel central cu privire la acuzațiile sale.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Amintim că Ion Popa a demisionat de la șefia PNL Argeș în urma rezultatului foarte prost obținut de partid în județ în alegerile parlamentare din decembrie anul trecut. Detalii, AICI. Totuși, în ciuda rezultatului PNL pe ansamblu, Popa a câștigat un nou mandat de senator de Argeș. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90