930 x122 grota rece

narcis sofianu

SCANDAL LA PNL ARGEŞ

Consilierul judeţean Narcis Sofianu a anunţat astăzi că a rămas singur în cursa internă în vederea desemnării candidatului PNL pentru funcția de primar al Piteştiului pentru alegerile locale de anul viitor, ceilalţi candidaţi inițiali – consilierii locali Tiberiu Avrămescu şi Mihail Tudor și consilierul judeţean Marius Postelnicescu – retrăgându-se în urma „unui proces de autoevaluare”.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

„Am rămas singurul candidat al PNL pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti. Se va face în perioada următoare un sondaj de opinie în privinţa intenţiei de vot, dar şi a temelor pe care le doresc piteştenii să fie priorităţi.”, a spus Sofianu în săptămânala conferinţă de presă a partidului, desfășurată în sediul PNL Argeș.

În sală. însă, pe un scaun aproape de jurnaliști, s-a aflat şi Tiberiu Avrămescu. Acesta a provocat stupoare când a afirmat că „rămân la dispoziţia partidului ca potenţial candidat la Primăria Piteşti” și când l-a întrebat pe Narcis Sofianu cum a ajuns la concluzia că el ar fi singurul candidat! Avrămescu a explicat că ar fi trebuit să cotizeze iniţial cu 2.000 de euro pentru un sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului PNL. Fiindcă ceilalți doi colegi s-au retras din cursă, a adăugat el, suma a crescut la 4.000 de euro, bani pe care i s-a părut riscant să îi investească într-un sondaj în condiţiile în care, ca profesor universitar, câştigă circa 500 de euro lunar.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

În replică, Sofianu l-a invitat pe Tiberiu Avrămescu să discute în afara sălii şi în interiorul partidului aceste aspecte, cei doi şi Marius Postelnicescu având apoi o discuţie privată pe holurile PNL Argeş.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3