930 x122 grota rece

alegeri

SCANDAL! PRIMUL INCIDENT ELECTORAL ÎN PITEȘTI

În urmă cu puțin timp, în Pitești s-a înregistrat primul incident electoral al zilei de alegeri. Președintele secției de votare nr. 39, secție amenajată în incinta Universității „Constantin Brâncoveanu”, a fost acuzat că intră cu alegătorii în cabina de votare.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Sesizarea a fost făcută la 112 de reprezentantul unui partid. Un echipaj de Poliție s-a deplasat la fața locului și anchetează cazul.

UPDATE: „În județul Argeș a fost întocmit un dosar penal pentru violarea confidențialității votului pe numele președintelui unei secții de votare care a intrat în cabina de vot cu un alegător cu dizabilități pentru a-l ajuta să voteze. Reamintim că în conformitate cu art. 90 din Legea 115/2015, alegătorul care nu poate să voteze singur are dreptul să cheme în cabina de vot, în scopul de a-l ajuta, un însoțitor ales de el, care nu poate fi din rândul membrilor biroului electoral, al persoanelor acreditate sau al candidaților.”, informează Ministerul Afacerilor Interne.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90