New Profesional Consult 930 x 122

Alina Gorghiu

miutescu_muzica

Se ascut săbiile în PNL Argeș! Miuțescu – „marș triumfal” către înfrângere

Se ascut săbiile în PNL Argeș! Miuțescu – „marș triumfal” către înfrângere.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Nu doar la vârful PNL este bătălie pentru putere, ci și în multe dintre organizațiile județene. Una dintre organizațiile PNL în care va fi o luptă acerbă pentru putere este și cea din Argeș.

Sunt tot mai multe vocile care îl contestă pe actualul președinte Adrian Miuțescu, cel care se bizuiește mult pe susținerea lui Ludovic Orban. Care Ludovic Orban pare să fie din ce în ce mai eclipsat de către premierul Florin Cîțu, cel cu care se află în lupta pentru președinția PNL.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

În Argeș, Miuțescu va avea serios de tras în alegeri cu gruparea care o susține pe argeșeanca Alina Gorghiu (foto) care a început deja atacul. “Merg spre Argeș! O să mă vad cu câțiva colegi din PNL. Formula de conducere de acum este cea care a pierdut toate alegerile: europarlamentare, prezidențiale tur 1, locale și parlamentare anul trecut.

Era necesară o analiză a rezultatelor, o demisie asumată, era obligatoriu să se facă loc altora care au soluții. Alegerile interne din PNL Argeș, care vor fi curând, trebuie să pună dezvoltarea județului pe primul loc, atingerea unor obiective politice necesare pentru a face reforme, oameni performanți.

Eu știu un lucru clar: voi susține schimbarea în PNL Argeș! Și voi ajuta primarii, colegii, cu orice problemă au la nivel național”, a scris ieri pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3