New Profesional Consult 930 x 122

Alina Gorghiu

miutescu_muzica

Se ascut săbiile în PNL Argeș! Miuțescu – „marș triumfal” către înfrângere

Se ascut săbiile în PNL Argeș! Miuțescu – „marș triumfal” către înfrângere.

Citiți și: Alina Gorghiu, îmbrăcată cu geacă de 1500 € la o întâlnire cu primarii din Argeș

Nu doar la vârful PNL este bătălie pentru putere, ci și în multe dintre organizațiile județene. Una dintre organizațiile PNL în care va fi o luptă acerbă pentru putere este și cea din Argeș.

Sunt tot mai multe vocile care îl contestă pe actualul președinte Adrian Miuțescu, cel care se bizuiește mult pe susținerea lui Ludovic Orban. Care Ludovic Orban pare să fie din ce în ce mai eclipsat de către premierul Florin Cîțu, cel cu care se află în lupta pentru președinția PNL.

Citiți și: Raluca Turcan: ”Nu mai sunt bani de pensii și alocații”

În Argeș, Miuțescu va avea serios de tras în alegeri cu gruparea care o susține pe argeșeanca Alina Gorghiu (foto) care a început deja atacul. “Merg spre Argeș! O să mă vad cu câțiva colegi din PNL. Formula de conducere de acum este cea care a pierdut toate alegerile: europarlamentare, prezidențiale tur 1, locale și parlamentare anul trecut.

Era necesară o analiză a rezultatelor, o demisie asumată, era obligatoriu să se facă loc altora care au soluții. Alegerile interne din PNL Argeș, care vor fi curând, trebuie să pună dezvoltarea județului pe primul loc, atingerea unor obiective politice necesare pentru a face reforme, oameni performanți.

Eu știu un lucru clar: voi susține schimbarea în PNL Argeș! Și voi ajuta primarii, colegii, cu orice problemă au la nivel național”, a scris ieri pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu.

 

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441