New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

SediuNouTribunal11

TRAGERE LA SORȚI PENTRU BIROUL ELECTORAL JUDEȚEAN

Mâine, de la ora 12, în sala de conferinţe a Tribunalului Argeş va avea loc tragerea la sorţi a celor doi judecători care vor conduce Biroul Electoral destinat alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Şedinţa este publică, iar desemnarea celor doi magistraţi – preşedinte şi locţiitor – va fi făcută prin tragere la sorţi de preşedintele Tribunalului.

Alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean se vor desfășura pe 25 mai, odată cu europarlamentarele. În judeţ vor funcţiona peste 1.000 de secţii de votare. 518 vor fi pentru Parlamentul European şi alte 518 pentru Consiliul Judeţean. Campania electorală pentru alegerile de la Consiliul Judeţean va începe cu doar 15 zile înainte de data scrutinului. Amintim că a fost nevoie de organizarea de alegeri pentru președinția Consiliului Județean Argeș deoarece Constantin Nicolescu şi-a încetat mai devreme mandatul, fiind declarat în conflict de interese de Înalta Curte de Casație și Justiție în urma concluziei în acest sens a Agenţiei Naţionale de Integritate. (Foto: Tribunalul Argeș)

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3